Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски помолил Байдън да обозначи Русия като държава, която спонсорира тероризма

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога неотдавна се е обърнал в пряк диалог към американския президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в с молба Съединени американски щати да обозначат Русия като " страна, която спонсорира тероризма ", оповестява Българска телеграфна агенция, базирайки се на обява във в. " Вашингтон пост ", цитираща източници, осведомени с диалога сред президентите. Байдън не се е заел с съответни дейности по време на диалога.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4243
В този лист може да бъда включена всяка страна, която " неведнъж дава поддръжка за актове на интернационален тероризъм ", отбелязва " Вашингтон пост ", базирайки се на информация от Държавния департамент. В листата сега са включени четири страни: Северна Корея, Куба, Иран и Сирия.

Същевременно в отговор на въпрос на Си Ен Ен дали споделя безпокойството на ръководителя на американското външно разузнаване Уилям Бърнс за риск от това Владимир Путин да прибегне до тактическо нуклеарно оръжие, в случай че бъде обзет от обезсърчение пред неуспехите на армията си, Зеленски сподели: " Не единствено аз, само че мисля, че целият свят би трябвало да споделя това безпокойствие, всички страни би трябвало да са обезпокоени ".

Той изяснява, че това безпокойствие касае нуклеарните оръжия или химическите оръжия. " Те могат да го създадат ", съобщи той, визирайки вероятно потребление на такива оръжия от съветска страна. " За тях животът на хората не коства нищо ", акцентира той в изявление за Си Ен Ен, което ще бъде излъчено в неделя. Откъси от него Си Ен Ен към този момент качи онлайн.

" Нека не бъдем единствено обезпокоени, дано бъдем готови ", предизвести Зеленски и добави, че това не е единствено въпрос, касаещ Украйна, само че и целия свят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР